Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada warga Peace Hotel! Anda seorang yang aktif bermain event? Kami ada berita baik untuk anda!!


Pihak Management telah bercadang untuk melakukan beberapa perubahan bagi Event Points. Sila baca artikel di bawah untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai "Event Points Exchange".

 

 

 

[1] Event Points tidak akan direset lagi cuma akan diresetkan di homepage section "Weekly Event Points". Nama-nama username di Weekly Event Points sahaja akan berubah untuk setiap minggu. Walaubagaimanapun, nama-nama di All Time Leaderboard akan berubah mengikut bilangan EP yang dikumpul oleh setiap user.

 

 [2] "Event Points Exchange" akan diperkenalkan dimana anda boleh menukarkan  points yang anda telah kumpul kepada Rares , Super Rares dan Mega Rares. Bukan itu sahaja, anda juga boleh menukarkan EP anda kepada LTD atau Badges!

 

[3] Event Points hanya akan diberikan untuk event yang mempunyai sekurang-kurangnya 5 players  (hanya yang main sahaja, bukan yang datang untuk AFK di luar).

 

[4] Semua staff yang ada akses kepada command Event Points akan dipantau sepenuhnya untuk mengelakkan salah laku.


 

[5] Penukaran Event Points akan dilakukan di homepage dan bukan di dalam client kerana Event Points bukan satu "currency". Hanya nama-nama yang berada di dalam "All Time Leaderboard" sahaja yang dibolehkan untuk menebus hadiah-hadiah lumayan yang telah disenaraikan dalam point [2].

 

[6] Event Points akan mempunyai dua leaderboard iaitu "Weekly Event Points" dan "All Time Leaderboard" di mana anda boleh melihat kesemua event points holder dari semasa ke semasa.


 

[7] Rares yang unreleased di dalam client akan muncul di dalam "Redeem Event Points ".

 

[8] Weekly Event Points akan dimasukkan ke dalam All Time Leaderboard setiap hari Ahad.[9] Staf-staf DIBENARKAN untuk menyertai events di dalam hotel sekiranya tidak ramai user yang sedang bermain. Staf-staf juga akan menerima credits dan event points sama seperti user lain seandainya mereka menang.


 

 

 

 

Page "Event Points" akan mengalami perubahan seperti gambar di bawah :

 

 

 

 

 

Sekiranya anda mempunyai apa-apa persoalan,
sila hubungi ZulQal dan Iz-Yan :)

 

 

-Majulah events untuk Peace Hotel, Iz-Yan kiss